Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Ukrainas atbalstītāji uz Ukrainu sūtīs par taktiskajiem transportlīdzekļiem pārbūvētus kvadraciklus. Ja vari palīdzēt, atsaucies

© Publicitātes foto

Uzņēmums “LV-Teh” sadarbībā ar Zemessardzes 19. bataljona zemessargiem ir sācis projektu “Palīdzība Ukrainas armijai”. Tas paredz nodrošināt Ukrainas armijas apakšvienības un robežsardzi ar taktiskajiem transportlīdzekļiem.

Ogresgalā metālapstrādes un militāro tehnoloģiju uzņēmuma “LV-Tech” vīri izgudrotāja Uģa Svirido vadībā un Zemessardzes 19. Kaujas nodrošinājuma bataljona zemessargi uzsākuši palīdzības projektu Ukrainas varoņiem. Viņi pārbūvē civilos kvadriciklus militāram pielietojumam. Noder gan jauni, gan lietoti. Saremontēs arī sliktā tehniskā stāvoklī esošus.

"Lai pietuvotos Krievijas tankam un to saspridzinātu, Ukrainas karavīram ar AK 47 triecienšauteni, “Karl Gustaf” granātmetēju vai “Stinger” zenītraķeti ir nepieciešams transports! Lai pietuvotos Krievijas kaujinieku kolonnai, ir nepieciešams transports! Lai izvestu no kaujas zonas citu ievainotu biedru, nepieciešams transports! Lai piegādātu munīciju, kas nogalinās iebrucējus, nepieciešams transports. Kvadricikls ir transports! Tu vari palīdzēt. Mēs varam palīdzēt. Ja tev ir kvadricikls, ja esi spējīgs mehāniķis, ja vēlies palīdzēt, nopērkot lietotam kvadriciklam nepieciešamās rezerves daļas, piebiedrojies! Sadarbībā ar Aizsardzības ministriju tavs pārbūvētais kvadricikls tiks nogādāts Ukrainas kaujas zonās!" aicinājumā palīdzēt raksta "LV-Tehn".

SIA “LV-Teh” valdes priekšsēdētājs, Zemessardzes 19. Kaujas nodrošinājuma bataljona vecākais zemessargs Uģis Svirido skaidro, ka kvadricikli izmantojami ātru uzbrukumu veikšanai pretinieku bruņutehnikas kolonnām un militārajām bāzēm no purviem, mežiem un tādām teritorijām, kas nav caurbraucama ar smago bruņutehniku. Šī tehnika var tikt izmantota arī robežas apsargāšanai, kravu pārvadāšanai un ievainoto evakuēšanai. "Mūsu izstrādātais militārā aprīkojuma komplekts kvadriciklam paredz statīva uzstādīšanu uz tā priekšējās daļas triecienšautenei un prettanku ierocim. Savukārt aizmugurē tiek pierīkots izvelkams rāmis ievainoto karavīru vai kravu pārvadāšanai," piebilst Uģis Svirido.

Kontakti projekta atbalstītājiem:

tālrunis: 29942343, e-pasts:

info@lvteh.lv

lvteh@inbox.lv